Piaggio 1 Active, un scuter pur electric de ultima ora

15 November 2023
Piaggio 1 Active, un scuter pur electric de ultima ora

Piaggio 1, scuterul electric pentru mobilitate urbana de la Piaggio, este acum disponibil intr-o versiune mai potenta, pentru a asigura o naveta eficienta si o pilotare usoara. Unitatea de putere care echipeaza Piaggio 1 ofera acum putere de varf de 2.2 kW, aproape dublu fata de versiunea anterioara, in timp Piaggio 1 Active atinge maximum 3 kW. Acest lucru reflecta o crestere semnificativa in termeni de acceleratie, care se mareste cu 14% pe Piaggio 1 si cu aproape 12% pe Piaggio 1 Active. 
Piaggio 1 este singurul e-scuter din categorie care ofera un compartiment sub sa suficient de spatios pentru a stoca o casca full jet.

100% electric. Modelul pur electric beneficiaza de calitatea, tehnologia avansata si siguranta caracteristice gamei de scutere Piaggio, fiind o alegere inspirata pentru cei care vor sa adopte o modalitate de tranzit prin oras lipsita de emisii. Intampina, de asemenea, asteptarile celor care vor un scuter premium: design stilat, sasiu rafinat, manevrabilitate incredibila, atentie la detalii, pilotare mai silentioasa. 

Te-ar putea interesa si:

2023 Gasgas SM 700 - un supermoto ideal pentru riding urban

GASGAS SM 700 este alimentat de un motor monocilindru si furnizeaza manevrabilitate fara egal in oras si dincolo de asfalt. Brandul spaniol a continuat, in ultimii ani, sa-si reafirme pozitia de forta dominanta in curse si pilotare off road, prin lan...

Citeste mai mult